11 Şubat 2016 Perşembe

Zuhal Topal 11 şubat 2016

Ekranların en çok izlenen evlendirme programlarından olan Zuhal Topal'la... da ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor.
Zuhal Topal’la izdivaç yeni bölüm tek part izle 11.02.2016 Perşembe. Zuhal Tolap’la son bölüm tek parça seyret 11 Şubat 2016 Perşembe full bölüm izle. Youtube Zuhal Topal’la 11.02.2016 Perşembe full bölüm ücretsiz evlilik programı izle 11 Şubat 2016 Zuhal Topal’la son bölüm kesintisiz bedava dizi izle Zuhal Topal’la 11 Şubat 2016 Perşembe günkü bölüm youtube. Evlendirme programı Zuhal Topal’la son bölümde neler yaşandı?

Zuhal Topal izle, Zuhal Topal 11.02.2016, Zuhal Topal 11 şubat perşembe izle

Zuhal Topal'la... hafta içi hergün saat 16.30'da Fox Tv'de canlı olarak yayınlanıyor.

FOX TV'Yİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Evlenmek isteyen ve mutlu bir yuva isteyenlerin başvurarak izdivaçlarını aradığı programda halkın içinden, gerçek hikayeler milyonlarla buluşuyor. FOX ekranlarında gelin ve damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programında izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Hafta içi her gün 16:30’da canlı olarak yayınlanacak olan “Zuhal Topal’la..” mutlu bir yuva kurmak isteyen gelin ve damat adayları ile mutluluğun kapılarını ardına kadar aralayacak!

Zuhal Topalla 11.02.2016 youtube izle. Zuhal Topal’la izdivaç son bölüm tek parça izle 11 Şubat 2016 Perşembe gecesi. Zuhal Topal’la yeni bölüm full hd seyret 11.02.2016 Perşembe. Zuhal Topal’la FOXTV canlı izle. Zuhal Tolap 11.02.2016 full bugünkü bölümde neler oldu? Zuhal Topal’la yeni bölüm tek part izle 11 Şubat 2016 Perşembe akşamı tam kısım izle. Zuhal Topalla bölüm özeti? Zuhal Topalla izdivaç youtube yeni bölüm fragmanı izle.



Ayten hanıma Ramazan bey talip oldu istanbulda ikamet ediyor daha önce evlenmiş boşanmış geçmişte ilk gördüğünde beğenmediği bir hanımın kendisini istemeye geldiğini lakin kendisi istemediğini söyleyerek yaşadığı bir anısını anlatırken tebessümle karşılanan bir an olarak yaşandı. Ayten hanımın ekran başında oturup kalkmasını bile konuşmaları çok beğendiğinde gördüğünde kalbinde bir kıpırtı olduğu için geldiğini söylerken Canan Hanım Ramazan beyin neşeli taraflarının ağırlığından bahsederken bir çay içmesini tavsiye ettiler Umut Bey ise Ayten hanımın kriterleri açısından maddi açıdan yeterlilik beklediğini bu nedenle hayır diyeceğini düşündüğü dile getirdi bu yorumların ardından paravan açıldıktan sonra ayten hanımın çay içme teklifine olumlu yanıt verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com