29 Şubat 2016 Pazartesi

Nurselin Mutfağı 29 Şubat günün menüsü


Nurselin Mutfağı 29 Şubat ÇAY SAATLERİ İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL TARİFLER ARASINDAN;

TEK LOKMALIK PEYNİRLİ

CEVİZLİ MANOLYA EKMEĞİ

ÇİKOLATALI FINDIKLI BAR

TAHİNLİ PİDE

TARİFLERİ KARŞIMIZA GELİYOR…

BUGÜN YAPILAN TARİFLERE YUKARIDAKİ İSİMLERİNİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ…NURSEL’İN MUTFAĞINDAN EN GÜZEL ÇAY SAATİ TARİFLERİ SİZLER İÇİN SİTEMİZDE YER ALIYOR…

NURSEL'İN MUTFAĞINDA DAHA ÖNCE YAPILAN ÇAY SAATİ TARİFLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ


SHOW TV Lezzet Programı “Nursel’in Mutfağı”, Türkiye’nin her yerinden lezzetleri ve bilinmeyen tatları ekranları başındaki seyircilerle buluşturuyor.“Nursel’in Mutfağı”, hafta içi her gün saat 12.00-13:00 arası Show TV’de. SHOW TV Nurselin Mutfağı yeni bölümünü izlemek için haberimizde verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

Yapımcılığını Postmodern Film Production’ın üstlendiği “Nursel’in Mutfağı”, Pazartesi günü başlıyor. Nursel Ergin’in sunumuyla renk katacağı programda; her yöreden farklı lezzetler sunulacak. Her gün ayrı bir yöreden elinin lezzetine güvenen bir ev hanımının konuk edileceği “Nursel’in Mutfağı”’nda, o yöreye ait hazırlama metotları ile en az dört yemeğin yapılışını izleyeceksiniz.


Tek Lokmalık Peynirli,Cevizli Manolya Ekmeği,Tahinli Pide Tariflerini yapacak. Full hd izle Nurselin Mutfağı yemek tarifleri Nursel’in Mutfağı’nda bugün Çay saati lezzetleri var!
Nursel Ergin’in sunumuyla “Nurselin Mutfağı” Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yapımcılığını Postmodern Film Production’ın üstlendiği “Nursel’in Mutfağı”, Türkiye’nin her yerinden lezzetleri ve bilinmeyen tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com