1 Şubat 2016 Pazartesi

Nurselin Mutfağı 1 şubat

31 Aralık Nursel'in Mutfağı Pazartesi günü yeni bölümde konuğumuz İzmir Seferihisar'dan Seda ve Bedia Hanımların lezzetli tariflerine her beraber eşlik edeceğiz.

Nurselin Mutfağı 1 şubat pazartesi günü yayınlanacak programda çay saati tarifleri hazırlanacak. Tarifleri hazırlayacak olan Seda ve Bedia Hanımla İzmir'den geldiler. Çok güzel sunumlu ve lezzet tarifler yeni bölümde sizlerle olacak.




1 Şubat Pazartesi Nursel'in Mutfağı'nda çay saati tarifleri var. Konuğumuz Hilal Hanım en özel misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz tarifleri sizler için hazırlayacak. Bu güzel anlara eşlik etmek isterseniz Şubat ayının ilk programı Nursel'in Mutfağı'nı izlemeyin sakın unutmayın.

Geçen bölümde Ankara Mutfağı'ndan tarifleri izlemiştik. Yeni bölümde ise Hilal Hanım'ın çay saati tariflerini izleyeceğiz. Nursel Ergin ile Hilal Hanım'ın hoş sohbetleri ile çok güzel bir program sizleri bekliyor olacak.

1 Şubat Pazartesi günü Hilal Hanım'ın hazırlayacağı Nurselin Mutfağı bugün tarifleri çok beğeneceksiniz. Hilal Hanım'ın bugünün tariflerinde 3 tane çörek ve 1 tane turta tarifi ile karşınızda olacak. Çörek tariflerinin hepsi güzel yalnız en son yapılan çörek tarifini çok iyi izlemenizi ve mutlaka hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Merakla beklediğiniz son bölümün tariflerin isimlerini açıklayalım.

1 Şubat Nursel'in Mutfağı Hilal Hanım'ın Çay saati menüsünde neler var?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com