19 Şubat 2016 Cuma

Bisiklet Festivali Haziran 2016

İzmir'in Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Bisiklet Festivali’ne, Gaziemir Aktif Pedal topluluğuna üye 200’e yakın bisikletçi katıldı. "Arabadan in, bisiklete bin" ve "Doğa için pedalla" sloganlarıyla düzenlenen festivale katılan bisikletçiler, Abdullah Arda Meydanı’ndan yola çıktı. Vatandaşları doğa ve sporla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turu, Akçay Caddesi üzerinden Menderes ilçesi Yeniköy civarındaki Balaban Göleti’ne kadar devam etti. 18 kilometrelik turda ter döken bisikletçiler, gölette düzenlenen etkinliklerle eğlenip yorgunluk attı.

Gaziemir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve iki gün sürecek Bisiklet Festivali’ne Gaziemir Aktif Pedal topluluğuna üye 250’ye yakın bisikletçi katıldı. Sarnıç Gölet Alanı’nda kamp kuran ve festival boyunca burada konaklayacak Gaziemir Aktif Pedal üyesi bisikletçiler, ilk gün yaklaşık 75 kilometre yol yaptı. ‘Arabadan in, bisiklete bin,’ ‘Doğa için pedalla’ sloganıyla düzenlenen festivale katılan bisikletçiler, kamp alanından yola çıkarak ilk gün bisiklet turunun başlayacağı Gaziemir Abdullah Arda Meydanı’na geldi.

GAZİEMİR Belediyesi'nin ikincisini düzenlediği Gaziemir Bisiklet Festivali'ne Gaziemir Aktif Pedal topluluğuna üye 200'e yakın bisikletli katıldı.

'Arabadan in bisiklete bin', 'Doğa için pedalla' sloganıyla düzenlenen festivale katılan bisikletliler, Abdullah Arda Meydanı'ndan yola çıktı. Vatandaşları doğa ve sporla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turu, Akçay Caddesi üzerinden Menderes Yeniköy civarındaki Balaban Göleti'ne kadar devam etti. 18 k...

Vatandaşları doğa ve sporla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turu, Abdullah Arda Meydanı'ndan başlayıp Akçay Caddesi üzerinden Menderes Yeniköy civarındaki Balaban Göleti’ne kadar devam etti. Gündüz tur, akşam eğlence Gaziemir Abdullah Arda Meydanı’ndan başlayıp Balaban Göleti’ne kadar süren bisiklet turunda gündüz ter döken bisikletçiler akşamda Sarnıç Gölet’teki kamp alanında düzenlenen etkinliklerle gönüllerinde eğlenip yorgunluk attılar.


Gaziemir Belediyesi'nin ikincisini düzenlediği Bisiklet Festivali'ne Gaziemir Aktif Pedal topluluğuna üye 200'e yakın bisikletçi katıldı.

'Arabadan in, bisiklete bin,' 'Doğa için pedalla' sloganıyla düzenlenen festivale katılan bisikletçiler, Abdullah Arda Meydanı'ndan yola çıktı.

Vatandaşları doğa ve sporla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turu, Akçay Caddesi üzerinden Menderes Yeniköy civarındaki Balaban Göleti'ne kadar devam etti.

Ben de yeşili seven biri olarak kentteki yeşil miktarını ikiye katladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com