2 Eylül 2015 Çarşamba

Mayıs Kraliçesi oyuncu Kadrosu ve tanıtımı

İşte Mayıs Kraliçesi'nin ilk tanıtımı!
Yeni sezonun iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin merakla beklenen tanıtımı yayınlandı. Dizinin ilk görüntüleri kısa sürede büyük beğeni topladı.

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Mayıs Kraliçesi’nin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Etkileyici müziği ile dikkat çeken tanıtımda, günlerdir sanayide kaynak yapmayı öğrenen dizinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin’in kaynak başındaki ilk görüntüleri büyük ses getirdi.

Dizinin sosyal hesaplarından da paylaşılan görüntüler kısa sürede büyük beğeni topladı.

Yapımcılığını Birol Güven’in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt’un üstlendiği MinT Yapım imzalı Mayıs Kraliçesi, Ekim ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yeni sezon dizilerini bir bir tanıtan Atv bir yeni dizisini daha izleyicisine tanıttı. Eylül ayında Atv ekranlarında olacak yeni dizinin ismi ise Mayıs Kraliçesi olarak belirlendi. Mint Dizi Production’un ‘un yapımcılığını üstlendiği Mayıs Kraliçesi dizisi yakında Atv ekranlarında olacak

Mayıs Kraliçesi oyuncuları

Yağmur TANRISEVSİN(Nehir): Son olarak Bana Baba Dedi dizisinde yer alan güzel oyuncu Mayıs Kraliçesi dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak dizide yer alacaktır.

"Habere göre Mayıs Kraliçesi'ni Erdal Özyağcılar'dan çalmışız; ama bu mümkün değil ki. Biz, o dizinin senaryo haklarını Kore'den satın aldık. Orijinal adı May Queen. Kore'nin en güzel dizilerinden biri. Senarist Son Young-Mok. Altını çizeyim, Kore'den telif ücretini ödeyerek aldık. Değerli sanatçı ve büyüğümüz Erdal Özyağcılar'a saygımız sonsuzdur; ama benim adımı ve çalmak kelimesini aynı cümlede kullanamaz.Avukatlarımız gereğini yapacaktır. Bu arada Başrol oyuncumuz Yağmur Tanrısevsin, günlerdir İmes Sanayi Sitesi'nde kaynak yapmasını öğreniyor.Görüntüleri yakında paylaşacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com