22 Eylül 2015 Salı

Kiralık Aşk oyuncuları gerek isimleri fotoğrafları

Star TV ile yayın hayatına başlayan yaz dizilerinden biri olan ile ekranlara kilitledi. Hayran kitlesini hemen oluşturan Kiralık Aşk yeni bölümü merak edilmeye başlandı. Kiralık Aşk oyuncuları gerek isimleri fotoğrafları

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne’yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye akıl verir. Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.


Yayın Günü: 3 Temmuz Cuma
Yayın Saati: 20.30
Helin Avşar, Star’da Cuma akşamı başlayacak olan, başrollerini; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’in paylaştığı Kiralık Aşk’ın ilk bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu.
Stil ikonu Sezen rolüyle ekrana gelecek olan Avşar ilk kez bir dizide rol aldı. Rolü için çok heyecanlanan Helin Avşar, sahnesine Barış Arduç ile hazırlandı.
Avşar, dizide kendi tasarladığı kostüm ile dikkat çekti.
Elçin Sangu
kiralık aşk oyuncuları
Defne

Elçin Sangu

Barış Arduç
Ömer

Barış Arduç

Salih Bademci
Sinan

Salih Bademci

Sinem Öztürk
Yasemin

Sinem Öztürk

Nergis Kumbasar
Neriman

Nergis Kumbasar

Levent Ülgen
Necmi

Levent Ülgen

Ferdi Merter
Hulusi

Ferdi Merter

Melisa Giz Cengiz
Esra

Melisa Giz Cengiz

Hikmet Körmükçü
Türkan

Hikmet Körmükçü

Kerem Fırtına
İsmail

Kerem Fırtına

Sanem Yeles
Nihan

Sanem Yeles

Onur Büyüktopçu
Koray

Onur Büyüktopçu

Osman Akça
Serdar

Osman Akça

Ender Sakallı
Vedat

Ender Sakallı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com