6 Eylül 2015 Pazar

Gamsız Hayat Oyuncu kadrosunda kim var


Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Gamsız Hayat’ta Ceyda Ateş, Ali Aksöz, Ahmet Rıfat Şungar başrolleri paylaşacak.

Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesi... Gamsız Hayat, yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estirecek, ilgi odağı olacak.

SHOW TV’nin yeni sezon bombalarından Gamsız Hayat oyuncuları belli oldu. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak dizide Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar rol alacak.

Gamsız Hayat dizisi konusu nedir kimler oynuyor?
Yeni sezonun iddialı dizilerinden Gamsız Hayat, oyuncuları ve konusu ile Show TV ekranlarında çok konuşulacak. Peki Gamsız Hayat dizisi konusu nedir kimler oynuyor? İşte Show TV’nin yeni dizisi Gamsız Hayat hakkında merak edilen tüm detaylar..
Gamsız Hayat dizisi konusu nedir kimler oynuyor?
Her sezon imza attığı yapımlarla rating rekorları kıran Koliba Film yeni sezonda Show TV için yeni bir diziye daha başlıyor. Ceyda Ateş’in yeniden ekrana döneceği Gamsız Hayat yeni sezonda Show ekranlarında olacak.


Show TV’den muhteşem bir dizi: Gamsız Hayat dizisi
Her sezon imza attığı yapımlarla rating rekorları kıran Koliba Film'den muhteşem bir dizi daha: GAMSIZ HAYAT yakında Show TV'de ekranlara gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com