4 Ağustos 2015 Salı

Kocamın Ailesi dizisinde Miray rolünü kimin oynayacağı belli oldu

Miray karakteri için geçtiğimiz ay Serenay Aktaş’la anlaşma sağlanmıştı ancak kısa bir süre içinde Aktaş’la yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Bunun üzerine yapımcı Banu Akdeniz Miray karakteri için genç oyuncu Seçil Buket Akıncı ile anlaştıklarını açıkladı.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Durul Bazan, Erman Okay, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı FOX TV’nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi’nin yeni sezonunda Miray karakterini kimin canlandıracağı belli oldu!




3 Eylül’de yeni sezonuyla ekrana gelecek olan dizide Miray Ar karakterini canlandıracak olan Seçil Buket Akıncı, daha önce Bebek İşi, Kardeş Payı ve Kalbim Ege’de Kaldı dizilerinde rol aldı.
Kocamın Ailesi Miray Kimdir oldu !

Fox ekranlarının sevilen dizilerinden Kocamın Ailesi’nde Miray’ın kim olacağı açıklandı.Bir çok ismin gündeme geldiği karakteri canlandıracak isim belli oldu.

Kocamın Aile dizisinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Durul Bazan, Erman Okay, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür yer alıyor.
Kocamın Ailesi dizisinde Miray rolünü kimin oynayacağı belli oldu.



Yapımcılığını Mia Yapım – Banu Akdeniz’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun’un oturduğu dizide ilk sezon Miray karakterini Seray Kaya canlandırmıştı, ancak 47.bölümde diziden ayrılmıştı.
Mia Yapım – Banu Akdeniz tarafından hazırlanan dizinin Miray karakterini canlandıran Seray Kaya diziden ayrılmıştı.47.bölümde izleyicilerin şaşırtan bir ayrılık yaşanmıştı.Serenay Aktaş’ın rol alacağı yazılmıştı.Ancak olmadı.

Serenay Aktaş neden Miray karakterini canlandırmadı?
Bu konu ile ilgili açıklama yapılmadı.Kısa süre içinde yolların ayrıldığı açıklanmıştı.

3 Eylül tarihinde yeni sezon bölümleri ile ekrana gelecek olan Kocamın Ailesi dizisinin Miray karakterini Seçil Buket Akıncı canlandıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com