4 Ağustos 2015 Salı

Kapışma 4 ağustos kim birinci


Show TV'nin en eğlenceli programı Kapışma’da her hafta 18 yarışmacı birbiriyle müthiş bir kapışmaya giriyor. Finale kalan isimler ise jürileri ve kaptanları olan Mustafa Ceceli ve Bengü ile düet yapma şansı yakalıyor ve içlerinden sadece biri, yani birinci olan kişi büyük ödül 20 Bin TL’nin sahibi oluyor. Bu hafta Kapışma 7. Bölüm izle ’de kazanan isim Bengü’nün yarışmacısı oldu. Kaybeden taraf Mustafa Ceceli ve yarışmacısı bir fanusun içinde yapıştı kaldı. Eğlenceli anlara sahne olan Kapışma’yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki linkten izleyebilir.


Kapışma yarışmasında Bengü ve Mustafa Ceceli 16 kişilik aday arasından kendi takımlarını oluşturuyorlar ve finalde yarışmacıları ile düet yapıyorlar. Birinci olan yarışmacı 20.000 TL’lik ödülün sahibi olurken ikinci takım ise jürisi ile birlikte 20 Kg boyanın altında kalıyor.
Sunuculuğunu Bengü ve Mustafa Ceceli'nin yaptığı Kapışma yarışmasının 7. bölüm kazananı kim oldu?

Her hafta birincisine 20 bin lira kazandıran, takım kaptanlarını da yarıştıran tek yarışma programı olan ve yaz sezonunun en dinamik ve en eğlenceli yapımı olarak göze çarpan "Kapışma kim kazandı" yarışması güzel sunucu Asuman Krause’nin sunuculuğunda Show TV'den ekranlarımıza 3. Bölümü ile çıktı. Türk Pop Müziğinin iki güçlü sesi; yakışıklı şarkıcı Mustafa Ceceli ile güzel ve seksi şarkıcı Bengü jüri koltuğunda oturuyor.

20 BİN TL’LİK ÖDÜL


Kapışma yarışmasında ilk iki haftada boyayı Bengü ve yarışmacısı yerken üçüncü haftada ise Bengü’nün takımı birinci olurken Mustafa Ceceli ve yarışmacısı boyalara maruz kalan ekip olmuştu.
Show Tv ekranlarının sevilen ve renkli yarışma programı olan Kapışma Mustafa Ceceli ve Bengü’nün yarışmacıları arasında büyük bir çekişme yaşanmaktadır. Kapışma Özellikle renkli özellikleri ile izleyenlerinden büyük ilgi görüyor. Kapışma 7. Bölüm İzle 4 Ağustos 2015 Tek Parça Kapışma 4 ağustos kim kazandı2015 İzle 7. Bölüm Tek Parça Show tvnin keyifli yarışmalarından kapışma bengü ile mustafa cecelinin tatlı rekabeti keyifli anlar yaşatıyor iyi seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com