28 Temmuz 2015 Salı

kapışma 28 Temmuz hangi takın birinci oldu

kapışma 28 Temmuz Kapışma Kim Kazandı? Mustafa Ceceli ve Bengü’nün kıyasıya rekabetine ve birbirinden güzel sesler arasından kendi ekibine aldıkları 3 yarışmacıyı sırasıyla eleyerek finale kalan yarışmacıyla yapacakları düeti ve birinci olan düeti sizlerle paylaşacağız.
Kapışma 28 Temmuz 2015 Salı akşamı saat 20:00’da Show tv ekranlarında yayınlanacak…
18 yarışmacı ile başlayan yarışmada finale son iki isim kalacak ve kendi takım lideri ile düet yaptıktan sonra seyirci oylaması ile birinci belirlenecek.
28 Temmuz Kapışma’da Mustafa Ceceli ve Yarışmacısı Zeynep 20.000 TL’lik ödülü kazandılar.
Kapışma birincisi,Kapışma 28 temmuz fragmanı,Kapışma 28 temmuz kim kazandı birinci oldu,Kapışma 28 temmuz kim birinci oldu,28 temmuz kapışma birincisi kim oldu,28 temmuz Kapışma yarışmasını kim kazandı,28 temmuz Kapışma hangi takım birinci oldu Kıran kırana mücadele devam ederken birbirinden güzel ilginç efektler ile yarışmacılar elenerek Finale her takımda sadece 1 isim kalacak ve yetenekli yarışmacılardan bir tanesi ise büyük ödül 20 bin TL ‘yi cebine koyacak.
28 Temmuz Kapışma Düetleri şarkıları videosu burada olacak..
28 Temmuz Kapışma Kim Kazandı, Hangi Takım Birinci Oldu
28 Temmuz Salı akşamı show tv ekranlarında yayınlanan olan ses yarışmasını Bengü’nün takımı mı! yoksa Mustafa Ceceli’nin takımı kazanacak.
“Kapışma”da, bu hafta da 18 yarışmacı, hem finale kalmak, hem de takım kaptanlarıyla müthiş düetler yapabilmek ve tabii ki 20 bin TL’lik ödülün sahibi olabilmek uğruna kıyasıya kapıştı. Bunun için yapmaları gereken tek şey ise, iki tur boyunca ayakta kalarak gecenin en iyi sesi olmayı başarabilmekti. Kaybedenler ise bugüne kadar hiçbir televizyon programında görülmemiş oyunlar ve eleme yöntemleriyle, ömür boyu unutamayacakları birer anı ile geceye veda ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com