2 Mart 2016 Çarşamba

Zahide Yetiş 2 Mart 2016

Show Tv Canlı yayın link’i - Zahide Yetiş 2 Mart Çarşamba günü canlı yayın konuğu kimler olacak? Her bölüm’de izleyenlerden olumlu yorumlar alan Zahide Yetiş’in yenilikçi fikirleri ile süslenen proğram’da neler olacak?
Zahide Yetiş Hayata Son Bölüm izle – 1 Mart 2016 Çarşamba SHOW TV Canlı Yayın izle Show Tv canlı yayın akışında Zahide Yetiş 09.30’da yayında izle. Zahide Yetiş Son Bölüm İzle - 2 Mart Çarşamba!! Zahide Yetiş'le Tüm Bölümleri İzle Zahide Yetiş’le Show Tv’de hafta içi her gün ekranda.



Zahide Yetiş, 'Zahide yetişle' adlı programıyla SHOW TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.Zahide ile Yetiş Hayata programıyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Zahide Yetiş, yine ihtiyacı olanlara yardım elini uzatarak dertlere derman olmaya çalışacak. Zahide Yetiş her sabah saat 09:30'da canlı yayınla ekranlarda.

Astroloji, sanat, sağlık, ekonomi ve hayata dair ne varsa tüm konuların işlendiği programa konuk sanatçılar da katılımlarıyla renk katıyor...

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

Türkiye O'nu seviyor...Türkiye O'nu özlüyor...Samimi, duyarlı, sıcacık… Sağlığın güvenilir yüzü…

Evinizin kızı 'Zahide Yetiş' geri dönüyor...

Aradığınız her şey “Zahide ile Yetiş Hayata”da...

Zahide ile Yetiş Hayata Pazartesi saat 09.30'da Show TV’de başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com