2 Mart 2016 Çarşamba

Nurselin Mutfağı 2 Mart


Her yeni bölümde farklı konukları Mutfağı'na misafir eden Nursel Ergin Türk Mutfağının yöresel tariflerini evlerimizle buluşturuyor. Bu güzel lezzetli tariflere eşlik etmek için hafta içi her gün yayınlanan Nursel'in Mutfağını mutlaka izleyin.

2 Mart Nurselin Mutfağı'na Kütahya Tavşanlı'dan konuk olan Esra Hanım hangi tarifleri hazırlayacak dersiniz?

KADIN BUDU KÖFTE: Bugünün ilk Kütahya Tavşanlı yemeği kadın budu köfte olacak. Tüm malzemeler çiğ olarak hazırlanacak, unladıktan sonra kızartılacak.

KURU YUFKADAN KAYMAKLI BAKLAVA: Kuru yufkadan genelde tuzlu tarifler hazırlanıyor. Bu sefer tatlı, baklava hazırlanacak. Yufkalar açılacak, cevizler rondodan geçirilecek, yufkalar arasına cevizler ve kaymaklar serpilecek. Harika bir tarif, mutlaka deneyin.

BİBER AŞI: Bugünün tariflerinde kurutulmuş biberler ile hazırlayabileceğiniz bir yemek tarifi var. İçine pirinç katılması yemeği dahada güzel yapıyor. Ailece seveceğiniz harika bir lezzet.

MERCİMEKLİ SİNİ MANTISI: Bir çok mantı tarifi hazırlandı. Bu sefer mercimekli mantı yapılacak. Tadı olduğu kadar sunumu da harika olan mercimekli sini mantısı tarifini çok beğeneceksiniz.


Nurselin Mutfağı Yeni Bölüm İzle - 2 Mart Çarşamba - SHOW TV Nurselin Mutfağı bugün Canlı İzle - Nurselin Mutfağı Izle Son Bölüm Izle hakkında merak edilen detaylar haberimizdedir.Nurselin Mutfağı yeni bölüm İzle. SHOW TV Lezzet Programı “Nursel’in Mutfağı”, Türkiye’nin her yerinden lezzetleri ve bilinmeyen tatları ekranları başındaki seyircilerle buluşturuyor. “Nursel’in Mutfağı”, hafta içi her gün saat 12.00-13:00 arası Show TV’de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com