2 Mart 2016 Çarşamba

Ev Gezmesi 2 mart izle

Ev Gezmesi 2 mart” Yeşim Erçetin’in Evine Konuk Oluyor.

Gizem Hatipoğlu bugün ünlü sanatçı Yeşim Erçetin’in Riva’da ki muhteşem villasına konuk oluyor.

Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile yaşadığı gösterişli evinin kapılarını “Ev Gezmesi “ne açtı… Program sunucusu Gizem Hatipoğlu’nun karıştırmadık köşe bırakmadığı “Ev Gezmesi” bugün saat 11.00’da Kanal D’ de..

Yayın Tarihi :02 Mart Çarşamba

Renkli dünyanın yıldız isimlerinin evlerine konuk olmaya hazır mısınız? Hiçbir ev gezmesi bu kadar eğlenceli olmamıştı. Gizem Hatipoğlu, hafta içi her gün muzip ve kıpır kıpır sunumuyla ünlü isimlere misafir olacak. Ünlülerin ev halleri, en doğal şekliyle ekrana gelecek.

Hayranı olduğunuz isimler mutfakta ne kadar başarılı? Evlerinde en rahat ettikleri yer neresi? Söz konusu misafir olunca nasıl ev sahipliği yapıyorlar? Vazgeçemedikleri eşyaları ve olmazsa olmazları neler?

Sürprizlerin hiç eksik olmayacağı, her anı keyifle geçecek “Ev Gezmesi” yeni alışkanlığınız olacak. Gizem Hatipoğlu ile “Ev Gezmesi” 29 Şubat Pazartesi'den itibaren hafta içi hergün Kanal D'de!

Gizem Hatipoğlu ile Ev Gezmesi programının 3. bölümünde Yeşim Erçetin’in Riva’daki muhteşem villasına konuk olundu. Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile yaşamış oldukları gösterişli evinin kapılarını Ev Gezmesi’ne açtı. Ev Gezmesi programı hafta içi her gün Kanal D’de ekranlara geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teknokavun.com